SÄHKÖINEN KIRJANPITO

Käytämme tehokasta, monipuolista ja erittäin laajasti käytössä olevaa sähköisen taloushallinnon sovellusta Visma Fivaldia, jota kehitetään jatkuvasti.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että palvelemme sinua toimivilla ja laadukkailla taloushallinnon työkaluilla. Valittavissasi on sähköinen kirjanpito tai perinteinen kirjanpito, jolloin viemme kaikki tuomasi paperitositteet kirjanpitoon. Kun valitset sähköisen taloushallinnon, silloin yrityksesi laskutus ja laskujen vastaanotto hoituu kätevästi ja nopeasti ilman, että tositteita tarvitsee tulostaa ja toimittaa fyysisesti perille. Sähköinen kirjanpito säästää aikaa, mutta myös rahaa, etenkin tulostuskustannuksissa. Räätälöimme sähköisen kirjanpitopalvelun kattamaan ne osa-alueet, jotka yrityksesi tarvitsee taloushallinnon palvelupakettiin. Fivaldiin voidaan syöttää myös yrityksesi budjettiluvut, jolloin kuukausitasolla sinun on helppo seurata budjetin toteutumista. Kustannus määräytyy sen mukaan, mitä palveluita haluat ottaa käyttöön ja kuinka paljon yritykselläsi on tositteita kuukausitasolla.

Teemme mielellämme sinulle tarjouksen taloushallintopalveluista yrityksesi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää.